More


  Frații Bulgăr au impresionat la Chișinău

  - Advertisement -

  Opt luptători de la CS Satu Mare – Cetate Heracle Ardud s-au aflat sâmbătă în Chișinău (Republica Moldova) la un turneu internațional cu participare din mai multe țări atât din spațiul ex-sovietic , dar și de la cluburi importante din România.

  Competiția a fost structurată pe două categorii, cadeți și seniori. Iar din delegația sătmăreană cele mai bune rezultate le-au obținut frații Marius și Mădălin Bulgăr.

  La cadeți, cel mai bun rezultat i-a aparținut lui Marius Bulgăr, câștigând categoria de 46 kilograme. Peter Pek a încheiat pe locul 5 (69kg), iar Andrei Barbul pe locurile 5-8 la aceeași categorie de greutate.

  La seniori, Mădălin Bulgăr a fost primul la 59 kilograme, iar Cristian Szabo pe locul 3 la 75 kilograme. În clasamentul pe echipe, sătmărenii au încheiat pe locul 2. Sportivii au fost însoțiți de antrenorii Tudor Barbul și Claudiu Blaga.

  ” Un turneu extrem de puternic . De asemenea pentru toți a fost și o lecție de organizare pe care ne-au dat-o cei de la Chișinău. Rezultatele noastre sunt îmbucurătoare la început de an iar lucrul care m-a impresionat cel mai mult a fost prestația lui Mădălin care revenit după operația din decembrie a făcut un concurs perfect”, a spus antrenorul Barbul.

  Un alt grup de 20 de sătmăreni, alături de antrenorul Ludovic Lieb, s-au aflat în week-end la Timișoara, într-un mini-stagiu de pregătire.

  Urmează Campionatul Național de seniori, programat pentru perioada 29-31 ianuarie la Craiova. La care clubul sătmărean va participa cu 7 sportivi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img