Gardoș: “Mulțumesc pentru premiu, în 2016 sper să iau pentru sportivul anului!”gardos

Fundașul lui Southampton, Florin Gardoș a primit cele mai multe voturi la secțiunea ‘Sportivi Sătmăreni K lumea ” în cadrul sondajului Superlativele sportului sătmărean în 2015 realizat de cotidianul nostru.

Gardoș a ținut să mulțumească pentru premiu și a transmis un mesaj video celor care i-au acordat voturi. Filmulețul a fost difuzat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

” Vă mulțumesc pentru premiu și pentru voturi. 2015 nu a fost un an prea bun pe plan sportiv pentru mine din cauza accidentării pe care am suferit-o în vară. Dar sper să mă revanșez anul acesta și îmi doresc ca la finele lui 2016 să-mi dați un premiu pentru activitatea sportivă…Poate de sportivul anului!” a transmis Florin Gardoș.

Acesta se află în plin proces de recuperare și speră ca în câteva săptămâni să revină la echipă și să se antreneze normal cu coechipierii săi de la Southampton.

”Totul merge bine cu recuperarea, nu vrem să grăbim lucrurile și când voi reveni vrea să fiu 100% apt de joc. În câteva săptămâni voi fi din nou pe teren ” a mai spus Gardoș.

Florin Gardoș a fost cel mai votat sportiv sătmărean în sondajul GNV de la finalul anului 2015.

Fundașul lui Southampton a obținut peste 50% din voturi la secțiunea în care au fost incluși sportivii sătmăreni ce activează la cluburi din afara județului Satu Mare.

Pe podium , pe lângă Gardoș au mai fost Eric Bicfalvi și atletul Nagy Attila.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts