Gardoș sare în ajutorul lui Liță DumitruGardos

Sătmăreanul nostru Florin Gardoș continuă să surprindă prin acțiunile pe care le propune pe pagina personală de facebook. După ce a lansat campania cu Eomâni ca lumea și s-a implicat apoi în promovarea Naționalei cu EU sunt 12! acum fundașul lui Southampton propune o campanie de strângere de fonduri.

Florin Gardoș, fotbalistul sătmărean al echipei engleze Southampton, a pornit joi pe Facebook o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe fostul sau antrenor Liță Dumitru.

Operat de cancer și dator 17.000 de euro, Liță Dumitru l-a sunat pe Florin Gardoş și i-a cerut ajutorul. Fundașul a pornit campania „Liță Dumitru a învins cancerul. Ajută-l să învingă și datoriile”. El s-a filmat cu telefonul și a transmis un mesaj către toți românii.

Câteva vedete din sport s-au alăturat deja campaniei, Gabi Balint și Bogdan Stelea au transmis deja că sunt alături de fostul mare jucător al naționalei.

Întreaga poveste poate fi aflată pe platforma ”Români Ca Lumea”, o campanie pornită de Florin Gardoș acum aproape un an, care își propune să schimbe imaginea românilor în străinătate.

„Români Ca Lumea” nu reprezintă o inițiativă a vreunui sponsor și nu este asociată cu vreun brand, fiind un element de bază în comunicarea online pentru Florin Gardoș.

Următoarele conturi sunt deschise pe numele Ioan Dumitru, la Agenția BRD Gorjului:
RON:RO19BRDE441SV37413134410
EUR:RO10BRDE410SV50798514100
USD: RO28BRDE441SV03481384410

Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts