More

    Gelu Velici, dorit de Olimpia și FCM Baia Mare

    velici_gelu

    Chiar dacă oficial echipele din primele trei ligi sunt încă în vacanță, pe surse apar știri legate de eventuale mutări de jucători.

    Astfel, presa arădeană susține că atacantul celor de la Național Sebiș, Gelu Velici ( 23 de ani) ar fi dorit insistent de două grupări din B2. E vorba de FCM Baia Mare și …Olimpia Satu Mare.

    Băimărenii și-au pierdut golgheterul, pe Arnăutu plecat la Luceafărul Oradea în C5 în vreme ce Olimpia s-a despărțit de Boștină și după legitimarea lui Buhăescu mai caută o variantă de a întări atacul.

    Dar, managerul Sebișului, care împreună cu noul antrenor, Rică Neaga, vrea să facă lot de promovare dă asigurări: „Sunt zvonuri nefondate. Velici va rămâne la Sebiș, e un fotbalist important pentru planurile noastre. Suntem pe cale să-i aducem și un coleg pe măsura valorii sale în atac, totul este sub control”, a punctat Călin Cojocaru pentru sportarad.ro.

    Fotbalistul crescut de Poli Timișoara a mai evoluat la Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo și AFC Fortuna. În prima parte a stagiunii, Velici (23 de ani) a marcat 8 goluri în contul Naționalului sebișean.

    Legat de Luceafărul Oradea, echipa ce l-a luat pe Arnăutu de la Baia Mare a pus se pare ochii și pe talentatul junior sătmărean Tony Kanalos. Presa bihoreană susține că Luceafărul i-a făcut deja o ofertă jucătorului și speră să-l legitimeze din această iarnă pe sătmăreanul de lot național.

    Rămâne de văzut care va fi reacția Olimpiei căci e greu de crezut că oficialii grupării sătmărene vor pierde atât de ușor din propria ogradă un junior ce are șanse mari să fie titular la primăvară în tricoul galben-albastru.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE