More


  Infantino – Franța va oferi un festival al fotbalului sigur și fiabil

  - Advertisement -

  euro_2016_01_d0a212e863

  Secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, este convins că “Franța va oferi un festival al fotbalului sigur și fiabil”, cu ocazia Campionatului European din vara acestui an, iar sportul-rege va continua să existe ca “o forță a binelui”, precum și ca “o celebrare a divertismentului și a bucuriei de a trăi”.

  Într-un editorial publicat în revista “UEFA.direct”, oficialul forului european, care va candida la președinția Federației Internaționale de Fotbal, cu ocazia alegerilor din 26 februarie, s-a arătat încrezător în munca depusă de Franța pentru ca EURO 2016 să devină “cel mai mare eveniment fotbalistic mondial” al acestui an.

  “Cele 10 orașe gazdă sunt pregătite, iar stadioanele care vor găzdui cele 51 de meciuri sunt pe cale să primească tușa finală care să asigure că vor răspunde exigențelor UEFA și așteptărilor celor 2,5 milioane de spectatori”, a precizat Infantino.

  Acesta a salutat, totodată, decizia UEFA de a mări de la 16 la 24 numărul participantelor la turneul final al Campionatului European, fapt care dovedește, în opinia sa “forța fotbalului selecționatelor din Europa”, continent care are “24 de selecționate între primele 35 din clasamentul FIFA”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img