Loga Dance School vine în sprijinul copiilor cu autismloga

Şcoala de dans Loga Dance School a demarat a noua ediţie a campaniei caritabile pe care o organizează în fiecare an pentru persoanele aflate în dificultate. Anul acesta Loga Dance School îşi îndreapta atenţia spre copiii care suferă de autism şi care au nevoie urgentă de o serie de materiale didactice speciale. După ce anul trecut o familie a reusit să fie ajutată pentru a se muta într-o locuintă, Loga Dance School îi invită pe sătmăreni să se alăture anul acesta iniţiativei de a ajuta Asociaţia pentru Copii Autişti Satu Mare.

Campania se desfăşoară la fel ca şi în ceilalţi ani şi presupune cumpărarea unui bilet la spectacolul caritabil care va avea loc la finalul campaniei la un restaurant din municipiul Satu Mare unde dansatorii sportivi le pregătesc sătmărenilor un show de dans, în semn de mulţumire pentru generozitatea lor.

Cei care doresc să facă un gest frumos şi să ajute copiii autişti îşi pot cumpăra biletele de la sala de dans Loga Dance School începând de mâine. Suma de bani astfel colectata va fi utilizata integral pentru achizitionarea de materiale didactice pentru copiii autisti.

Materialele didactice şi toate sponsorizările colectate în timpul campaniei vor fi predate Asociaţiei pentru Copii Autisti Satu Mare, în cadrul unui spectacol de dans caritabil ce va avea loc la Sala de Evenimente Esedra în data de 25 februarie, de la ora 19.
Alexandra Ardelean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts