More


  LPS- ONSS a câștigat Cupa AJF Satu Mare

  - Advertisement -

  carei-victoria

  Maraton fotbalistic sâmbătă în sala LPS. 12 echipe s-au luptat pentru Cupa AJF Satu Mare la categoria U 16 și mai tineri iar turneul care a început dimineața la 9 s-a închieat după aproape 12 ore de fotbal non stop.

  După meciurile din cele trei grupe am avut parte de sferturile de finală.
  Victoria Carei a trecut lejer , 8-0 de Cetate Ardud. Apoi Olimpia Satu Mare , în componență cu juniori din 2002 și 2003 a învins echipa din Ciumești cu 3-0. Tot fără emoții au mers în semifinale LPS -ONSS Satu Mare și LPS Satu Mare care au trecut de CSS Carei și Căpleni cu 3-0 și respectiv 4-0.
  A urmat tragerea la sorți a semifinalelor…Victoria Carei a avut șansa de a nimeri cu Olimpia . Iar plusul de vârstă și experiență a careienilor s-a simțit. Victoria a trecut lejer în finală după un sec 6-0 cu trupa lui Mihai Sabău.

  A doua semifinală a fost mult mai echilibrată…Practic s-au duelat două echipe de la LPS Satu Mare. Trupa prof. Mihai Sabău s-a impus cu 3-1 în fața celei conduse de pe margine de Ștefan Gersternmaier…Olimpia a pierdut și finala mică, 0-2 cu LPS .

  Iar ultimul act a adus, în ciuda oboselii și cel mai disputat meci al turneului. LPS ONSS a început perfect și a condus cu 2-0. Careienii au revenit prin golgheterul lor , Boldizsar și au egalat , 2-2. Raul Ziman înscrie apoi pentru 3-2 cu cinci minute înaintea finalului. Imediat la reluarea de la mijlocul terenului careienii egalează la 3 dar golul e anulat , eronat și nervii celor de la Victoria cedează. Apar intrările dure, se aruncă vorbe grele și până la urmă Victoria termină meciul cu doi eliminați! La ultima fază sătmărenii mai înscriu odată și cu 4-2 câștigă trofeul.

  Festivitatea de premiere e onorată de prezența fostului internațional și reputatului antrenor, Iosif Vigu și de deputatul Gabor Kereskenyi.

  lps-onss

  Merită felicitări organizatorii pentru ziua de fotbal oferită acestor copii pe final de vacanță de iarnă…Cu mențiuni speciale pentru Ionică Borz și Bogdan Brudașca de la Comisia de Copii și Juniori și arbitrilor ce au oficiat benevol la această competiție.

  1. LPS-ONSS Satu Mare ( antrenor Mihai Sabău): Micle George, Bura Adrian, Surd Alin, Ziman Raul, Tincău Luca, Dobrai Eduard, Caba Gabriel.

  2.Victoria Carei( antrenor Tabi Zsolt) : Preg Daniel, Boldizsar Edomer, Farte Kristofer, Spivac Claudiu, Țoca Florian, Acsai Edmond, Egli Cristian, Nyilvan Rareș.

  3.LPS Satu Mare ( antrenor Ștefan Gersternmaier): Halmi Iulian, Suranyi Ervin, Dudaș Erik, Szigrai Cătălin, Berindea Cosmin, Szabo Mark, Boros Patrik, Petye Erik, Baier Patrik, Strugurel Laurențiu, Estan Alex.

  4.Olimpia Satu Mare( antrenor Mihai Sabău): Cadar Alex, Batin Denis, Kerekes Marius, Rusu Timotei, Fedorca Michael, Mândruț Leo, Sebestin Lorand, David Carlos, Mare Marian.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img