More


  Mani Gyenes s-a întors acasă!

  - Advertisement -

  mani5

  Aventura la Dakar 2016 s-a încheiat sâmbătă pentru riderul sătmărean, Mani Gyenes. Acesta a obţinut cea mai bună clasare din istoria participărilor româneşti la cel mai dur rally raid din lume, locul 14 şi a fost la un pas de a obţine al treilea titlu la clasa maraton.

  Mani a revenit marţi seara în ţară şi ieri a ajuns acasă la Satu Mare. A fost aşteptat la Aeroportul Henri Coandă de un grup de fani şi prieteni şi bineînţeles de jurnaliştii televiziunilor centrale.

  „A fost un Dakar dificil, însă mă bucur că nu am avut probleme majore și am reuşit să termin așa cum mi-am propus, în primii 15 la general. Este un rezultat pentru care s-a muncit mult și vreau să le mulțumesc coechipierilor din Autonet Motorcycle Team care mi-au fost alături în echipa de asistență. Noua motocicletă a jucat un rol foarte important pentru că în probele din Anzi sigur aș fi pierdut mult timp dacă nu pilotam o motocicletă cu motor pe injecție. Am făcut în acest raliu și cel mai bun rezultat al meu într-o etapă: am avut al 11-lea timp și sunt foarte fericit că am izbutit să ne îndeplinim obiectivele. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit pentru a putea ajunge la Dakar 2016 și tuturor celor care ne-au trimis mesaje de încurajare de-a lungul raliului” a spus Mani Gyenes la revenirea în ţară.

  Acesta a promis că va da mai multe amănunte despre aventura sa la Dakar 2016 în conferinţa de presă de joi( azi) de la ora 11 ce va avea loc la sediul firmei la care şi lucrează…

  Aventura lui MANI GYENES LA DAKAR 2016 A FOST SPRIJINITĂ DE CONSILIUL JUDEŢEAN SATU MARE, AUTONET ŞI SCHLEMMER!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img