More


  Mihai Merlă, convocat la Naționala de tineret

  - Advertisement -

  merla-mihai

  Transferat în vară de la LPS, via CSM Satu Mare la CSM București, portarul Mihai Merlă a fost convocat la Naționala de tineret a României în vederea turneului de calificare la Europenele U20.

  Mihai Merlă pare că s-a acomodat la noua lui echipă. Tânărul portar sătmărean evoluează deocamdată pentru echipa a doua a CSM –ului bucureștean în Divizia A și a ajuns în vizorul antrenorilor federali.

  La începutul anului Mihai Merlă s-a aflat în cantonament cu CSM București la Ocna Șugatag iar din 11 ianuarie a mers la lot.

  Reprezentativa de tineret a României, pregătită de Ovidiu „Coco” Mihăilă, s-a reunit pe data de 11 ianuarie, la Chiajna, unde efectueaza un stagiu de pregătire centralizată de 11 zile. Tinerii handbaliști se pregătesc pentru calificările la Campionatul European U20.

  Grupa 8, cea în care a fost repartizată România, își va disputa meciurile în Portugalia, în perioada 8-10 aprilie, unde le vom avea adversare pe Estonia, Slovenia și țara gazdă, Portugalia.

  Mihai Merlă este fiul fostului portar al echipei CS UNIO Satu Mare din perioada în care formația sătmăreană era mereu în topul ligii secunde…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img