More


  Modificări în clasamentul din B2!

  - Advertisement -

  clas1

  clas2

  Site-ul liga2.ro anunța la începutul acestei săptămâni că seria a II-a a Ligii 2 va continua cu siguranţă, în cele opt etape rămase de disputat din retur, fără cel puţin două echipe: FC Caransebeş şi FC Bihor Oradea, iar asta va produce modificarea clasamentului.

  Prima a rămas fără susţinere financiară din partea autorităţilor locale, şi-a anunţat retragerea şi între timp a fost şi exclusă de FRF, în timp ce gruparea orădeană se află în proces de faliment şi nu mai poate continua sub nicio formă.

  În această situaţie, cu cele două echipe aflate în imposibilitatea de a continua în Liga 2, clasamentul Seriei a II-a se va schimba, conform regulamentului. Rezultatele meciurilor disputate de FC Caransebeş şi FC Bihor în turul campionatului regulat vor rămâne cele obţinute pe teren, însă cele din retur vor fi anulate. Cele cinci adversare din retur ale celor două echipe, din meciurile deja desfăşurate, vor câştiga cu 3-0, la “masa verde”, în timp ce restul, ce vor urma, vor fi câştigate din oficiu la acelaşi scor.

  Aceste schimbări de golaveraj vor produce şi modificări de locuri în clasament. CSM Râmnicu Vâlcea va trece de această dată pe primul loc, peste FCM Baia Mare, în timp ce Olimpia Satu Mare şi Universitatea Cluj vor face şi ele schimb de poziţii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img