Nicio noutate, iar am luat “suta”!csm

Ultima partidă pe teren propriu din cadrul sezonului regulat a fost una extrem de lejeră pentru CSU Alba Iulia, care s-a impus fără griji, scor 113-37 (28-16, 35-10, 24-2, 26-9), în compania „lanternei roşii” CSM Satu Mare, echipă care nu a suparat pe nimeni şi a pierdut toate jocurile.

Pentru elevele Vioricăi Ibi Ciocan a fost ultima deplasare din sezonul regulat , mai corect spus încă o deplasare în care au luat peste 100 de puncte…

Fără imn
Scandalul iscat la Sf. Gheorghe la partida cu „U” Cluj a dus la o măsură incredibilă! După 15 ani, la meciurile de baschet, nu a mai fost intonat Imnul Național înainte de startul jocului, decizia stupidă fiind luată de ministrul Elisabeta Lipă.

La fel ca și în partida cu ICIM Arad, albaiuliencele au avut parte de un antrenament cu public, necunoscuta fiind numai diferența de scor. Localnica Andreea Beldian a fost aplaudată când a reușit un coș de 3 puncte.

Intrată la pauza mare cu un avantaj confortabil de aproape 40 de puncte (63-26), CSU a forțat în al treilea parțial, când a încasat numai 2 puncte! Miroslav Popov a rulat întregul efectiv, folosind diverse formule de echipă, profitând de lipsa totală a mizei. În al doilea joc la rând, elevele lui Miroslav Popov au depășit borna celor 100 de puncte marcate.

Din păcate despre jocul CSM-ului sătmărean…numai de bine!

Poziţionată pe locul al treilea, CSU Alba Iulia mai are sâmbătă un joc extern, la Rapid Bucureşti, penultima clasată, iar săptămâna viitoare sunt trei jocuri externe în CEWL. În vreme ce coșmarul fetelor de la CSM se va încheia pe 27 ianuarie cu derby-ul codașelor de la Satu Mare cu Rapid București. După care nu ne rămâne decât să sperăm că din Liga Națională nu va retrograda nicio echipă…Altfel CSM-ul își ia cu siguranță adio de la prima divizie !!!

Au marcat pentru CSU Alba Iulia- Jelena Antic – 10 puncte, Jefimija Karakasevic – 16, Adriene Webb – 14, Swanta Dyer – 14, Marta Fodor – 4, Sonia Ursu – 11, Elena Dincă – 4, Branika Hazovic – 11 și Andreea Beldian – 5.
CSM Satu Mare- Badi 15, Voica 11, Vilcinschi-3, Kadar-2. Chițanu-6.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts