Olimpia, condiții excelente de cantonament la Băile 1 Maioli7

Lotul Olimpiei s-a cantonat de ieri la Băile 1 Mai iar preț de o săptămână elevi lui Csik își vor încărca bateriile pentru a face față unui sezon extrem de încărcat de primăvară.
Tehnicianul galben-albaștrilor, Tibi Csik s-a declarat extrem de mulțumit de condițiile de pregătire din stațiunea bihoreană.
“Toată lumea e aptă, sănătoasă. Avem condiţii bune aici. Vom susţine zilnic câte două antrenamente, vom pune accent pe pregătirea fizică”, ne-a declarat antrenorul Tiberiu Csik.
Profitând de relațiile excelente pe vare Tibi Csik le are cu gruparea ASU Poli Timișoara , Olimpia a fost provocată la un amical cu bănățenii din liga a 3-a.
Amicalul se va juca sâmbătă la Salonta cel mai probabil de la ora 11. Iar după acel joc lotul Olimpiei se va întoarce acasă.
În rest, Olimpia va mai susţine meciuri de pregătire cu următoarele echipe: Cigand (3 februarie), Diosgyor (6 februarie), Luceafărul Oradea (10 februarie), Kisvarda (13 februarie).
FC Olimpia a făcut deplasarea la Băile 1 Mai cu următorii jucători: Şuta, Băican, Cherecheş – Tătaru, Muntean, Mureşan, Heil, Iuhas, Rus, Ianc, Lukacs, Onicaş, Bura, Faur, Buhăescu, Takacs, Villand, Bîgiu, Mărkuş, Ştef, Nemeş, Sălăgeanu, Kanaloş, M. Csik.
Lipseşte Denis Chivari, tânărul sătmărean care în această perioadă se află într-un cantonament în Cipru alături de reprezentativa României Under 19. De altfel, România U 19 cu Chivari în echipă a pierdut în Cipru amicalul cu ȚSKA Moscova U21, scor 0-3.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts