Pantilimon s-a dus la WatfordPortarul Costel Pantilimon, care a semnat un contract pe trei sezoane şi jumătate cu gruparea Watford, a fost transferat de la Sunderland pentru 500.000 de lire sterline, a anunţat mirror.co.uk, citat de Mediafax.

Cele două cluburi nu au precizat suma pentru care a fost transferat Pantilimon.

Transferul nu-i asigură goalkeeperului naționalei României statutul de titular, iar Euro 2016 se apropie.

Pantilimon a afirmat că Watford este alegerea potrivită pentru el: ”Îmi place managerul, îmi plac jucătorii şi cred că am făcut o alegere bună. Îl cunosc bine pe Gomez, este un om minunat, dar voi lupta pentru postul meu”.

În vârstă de 28 de ani, Pantilimon juca la Sunderland din vara anului 2014, el evoluând în 49 de meciuri. Portarul român a fost titular în prima parte a campionatului, dar apoi a ajuns a treia variantă la Sunderland după englezul Jordan Pickford şi italianul Vito Mannone.

Deşi a avut evoluţii bune în acest sezon, în ciuda situaţiei dificile în care se află echipa Sunderland, penultima în clasament, Pantilimon a fost scos din primul 11 de către managerul Sam Allardyce după meciul cu formaţia Chelsea, scor 1-3, disputat înaintea Crăciunului.

După disputarea a 22 de etape din Premier League, Watford se află pe locul 12 în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Sunderland este pe 19, cu 18 puncte.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts