More


  Prima medalie a sportului sătmărean în 2016

  - Advertisement -

  suti2

  Floreta de la CS Satu Mare a adus prima medalie sportului sătmărean în 2016.

  Sala Floreasca din București găzduiește în această săptămână Campionatul Național de floretă juniori. După ce luni la individual fetele de la CS Satu Mare nu s-au apropiat de podium, ieri acestea au luat bronzul pe echipe.

  Au tras în total 8 echipe: ACS Balestra, Farul Constanța, CS Satu Mare, CSA Steaua 1, CSA Steaua 2, CSTA 1, CSTA 2, CSU Poli Timișoara.

  CS Satu Mare a tras în formula Adriana Haidu, Alexandra Lazin, Melissa Korossy, Andrea Potor.

  suti4

  S-a tras în sistem eliminatoriu, pe tabloul de 8, sătmărencele au eliminat Farul Constanța cu scorul de 44-33. În semifinale au pierdut cu Steaua, scor, 16-45. În schimb, în finala mică au câștigat cu 38-35 cu Steaua 2 București. Campioană națională a ieșit Steaua 1, a câștigat cu 45-31 în finala cu Poli Timișoara.

  CS Satu Mare a cucerit așadar medalia de bronz, la fel ca și în ediția de anul trecut. Fetele sunt antrenate de Dan Șuta, Arnold Izsaki și Simona Surducan.

  ” Dacă după concursul la individual nu am fost mulțumiți de prestația fetelor, azi acestea s-au revanșat și au cucerit bronzul. N-am avut nicio șansă în semifinale cu Steaua 1 dar apoi în finala mică ne-a ieșit jocul.” a spus după concurs antrenorul Dan Șuta.

  Campionatul Național de floretă continuă miercuri și joi cu probele masculine la individual și echipe. Dacă la individual nu am luat nicio medalie în 2015, pe echipe sătmărenii au cucerit argintul la ediția precedentă. Vom fi reprezentați de Benjamin Bodo, Edwin Pop, Ștefan Chelu, Tudor Surducan. Băieții sunt antrenați de Attila File, Eva Lengyel şi Arnold Izsaki.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img