Prima victorie scăpată printre degete…Baschet2

CSM Satu Mare a pierdut din păcate şi derby-ul suferinţei din Liga Naţională de baschet feminin. Chiar dacă au condus mai bine de trei sferturi şi au evoluat curajos, tinerele jucătoare de la CSM s-au văzut depăşite pe final de Rapid Bucureşti.

S-a terminat 69-57 în favoarea bucureştencelor care au obţinut al doilea succes din sezonul regulat şi au lăsat practic formaţia noastră fără victorie în campionat.

Dacă formaţiei noastre i-a lipsit cea mai experimentată jucătoare, Bianca Voica, de partea cealaltă veterana Burlakova a făcut legea sub panouri. Burlakova a reuşit să înscrie 40 de puncte în meciul de ieri şi a tras practic Rapidul după ea…

Pe sferturi scorul s-a prezentat astfel: 18-18, 20-11, 14-19, 5-21.

Cea mai bună marcatoare de la echipa noastră a fost Vilcinschi cu 15 puncte, urmată de Chițanu cu 14 puncte, Bolba cu 12 puncte, Kadar 9 puncte, iar Badi a înscris doar 7 puncte.

Urmează ca cele două formaţii să se reîntâlnească în play-out într-un duel ce va stabili ultima clasată. Se va juca după sistemul cel mai bun din trei partide datele urmând a fi anunţate de federaţie până la finalul acestei luni.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts