Probleme mari și la U Cluj NapocaNeplătiți de mai multe luni, fotbaliștii de la prima echipă a lui U Cluj au boicotat deja un amical și ultimele antrenamente sub comanda lui Mihai Teja.

Valentin Iordănescu, nepotul selecționerului și omul care ar controla din umbră de cîteva luni clubul din Ardeal, a sosit ieri la Cluj și, după o discuție la stadion cu greviștii, ar fi decis să-i trimită pe toți la echipa a doua, scrie stiridesport.ro.

“Decizia a venit de la București. Nu ne mai putem permite să cerem bani părinților pentru a juca la U Cluj”, au spus jucătorii echipei de pe locul 9 în Seria a 2-a a ligii secunde, conform sursei citate.

Teja a mai rămas la pregătiri doar cu fotbaliști veniți în această iarnă, care încă n-au semnat contractul cu echipa, și cu cei aflați în probe, fiind nevoit să apeleze la juniori pentru a întregi lotul.

U Cluj Napoca e la egalitate de puncte cu Olimpia Satu mare în B2, 26. Clujenii sunt însă pe opt iar galben-albaștrii pe nouă, cei de la U având un golaveraj mai bun.

Reamintim că în această iarnă din B2 s-au retras deja FC Caransebeș și FC Bihor iar Metalul Reșița a anunțat că va continua doar cu un lot format din juniori.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts