Program încărcat în acest an pentru Adriana Matei și Vaida Beataromania-volei-pe-plaja

După retrogradarea echipei de volei de la CSM Satu Mare în liga a 2-a, două dintre cele mai bune junioare din lot, Adriana Matei și Vaida Beata împreună cu antrenorul Adrian Pricop s-au reorientat și au decis să-și încerce norocul la voleiul pe plajă.

Ce a urmat e deja cunoscut de iubitorii de sport din Satu Mare. Cuplul Vaida-Matei a crescut de la turneu la turneu a strâns puncte și medalii și a connvins Federația că poate investi în ele pentru o viitoare prezență la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Iar după doar o jumătate de an de competiții, Vaida și Matei au reușit chiar performanța de a termina pe un onorant loc 4 la final de an în clasamentul DJST Satu Mare, la sporturi olimpice!

” Vrem ca anul acesta să ajungem numărul unu. Avem un program încărcat, iar cu ajutorul sponsorilor și al Federației Române de Volei sperăm să putem participa la toate competițiile din calendarul oficial” spune antrenorul Adrian Pricop.

După reușita de anul trecut de la Trofeul Sătmarului, în luna mai municipiul Satu Mare va găzdui acum Campionatele Balcanice de seniori! Rămâne de văzut care va fi perioada, 19-21 sau 26-28 mai. Iar turneul va avea loc în Centrul Nou pe două terenuri ce vor fi amenajate cu ajutorul FRV.

Interesant e că sportivele au rămas legitimate la CSM Satu Mare dar conform declarațiilor antrenorului Adrian Pricop majoritatea cheltuielilor de participare la turneele din calendarul oficial vor fi acoperite de FR Volei.

În prima jumătate a anului fetele vor juca mai mult în Turcia pentru a acumula puncte înaintea Mondialului U 20 din Elveția.

CALENDAR COMPETITIONAL BEACH VOLLEY
13-14 februarie Ankara – Turneu international
12-13 martie Bursa – Turneu international
19-20 martie Izmir- Turneu international
23-24 aprilie Istanbul – Turneu international
30 aprilie-1 mai Antalya – Turneu international
11-16 mai Lucerne – Campionat Mondial U20
19-21 sau 26-28 mai Satu Mare – Campionat Balcanic Seniori
Turcia-Campionat Balcanic Seniori
Bulgaria – Campionat Balcanic Seniori
Grecia – Campionat Balcanic Seniori
Campionat European U 21
Campionat National Seniori
Campionat National Juniori
Balcaniada U20
Balcaniada U22

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts