More

    Program încărcat în acest an pentru Adriana Matei și Vaida Beata

    romania-volei-pe-plaja

    După retrogradarea echipei de volei de la CSM Satu Mare în liga a 2-a, două dintre cele mai bune junioare din lot, Adriana Matei și Vaida Beata împreună cu antrenorul Adrian Pricop s-au reorientat și au decis să-și încerce norocul la voleiul pe plajă.

    Ce a urmat e deja cunoscut de iubitorii de sport din Satu Mare. Cuplul Vaida-Matei a crescut de la turneu la turneu a strâns puncte și medalii și a connvins Federația că poate investi în ele pentru o viitoare prezență la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

    Iar după doar o jumătate de an de competiții, Vaida și Matei au reușit chiar performanța de a termina pe un onorant loc 4 la final de an în clasamentul DJST Satu Mare, la sporturi olimpice!

    ” Vrem ca anul acesta să ajungem numărul unu. Avem un program încărcat, iar cu ajutorul sponsorilor și al Federației Române de Volei sperăm să putem participa la toate competițiile din calendarul oficial” spune antrenorul Adrian Pricop.

    După reușita de anul trecut de la Trofeul Sătmarului, în luna mai municipiul Satu Mare va găzdui acum Campionatele Balcanice de seniori! Rămâne de văzut care va fi perioada, 19-21 sau 26-28 mai. Iar turneul va avea loc în Centrul Nou pe două terenuri ce vor fi amenajate cu ajutorul FRV.

    Interesant e că sportivele au rămas legitimate la CSM Satu Mare dar conform declarațiilor antrenorului Adrian Pricop majoritatea cheltuielilor de participare la turneele din calendarul oficial vor fi acoperite de FR Volei.

    În prima jumătate a anului fetele vor juca mai mult în Turcia pentru a acumula puncte înaintea Mondialului U 20 din Elveția.

    CALENDAR COMPETITIONAL BEACH VOLLEY
    13-14 februarie Ankara – Turneu international
    12-13 martie Bursa – Turneu international
    19-20 martie Izmir- Turneu international
    23-24 aprilie Istanbul – Turneu international
    30 aprilie-1 mai Antalya – Turneu international
    11-16 mai Lucerne – Campionat Mondial U20
    19-21 sau 26-28 mai Satu Mare – Campionat Balcanic Seniori
    Turcia-Campionat Balcanic Seniori
    Bulgaria – Campionat Balcanic Seniori
    Grecia – Campionat Balcanic Seniori
    Campionat European U 21
    Campionat National Seniori
    Campionat National Juniori
    Balcaniada U20
    Balcaniada U22

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE