More


  “Racheta” e de neoprit

  - Advertisement -

  ronnie

  Prezent pentru a 11-a oara in finala turneului Masters de la Londra, Ronnie O’Sullivan a fost de neoprit in disputa cu Barry Hawkins.

  Chiar daca nu a jucat cel mai bun snooker al sau, O’Sullivan a castigat sapte din cele opt frame-uri programate duminica dupa-amiaza in prima sesiune a finalei.

  Hawkins si-a adjudecat frame-ul inaugural, unul extrem de tactic, dupa care O’Sullivan si-a adjudecat urmatoarele sapte jocuri.

  Cel mai mare break al finalei a fost de 136 puncte si a fost reusit de “Racheta” Ronnie. Acesta a mai avut alte trei break-uri de peste 70 de puncte.

  Aceasta este a doua cea mai dezechilibrata finala din istoria Mastersului, dupa ce Steve Davis l-a invins in 1988 pe Mike Hallett, in prezent comentator pentru versiunea britanica a Eurosport, cu 9-0.

  Ronnie l-a egalat astfel pe Stephen Hendry la numarul de titluri la Masters, cate sase fiecare, cu mentiunea ca Ronnie a disputat 11 finale, in timp ce Hendry a aparut doar in 9 finale.

  “Voi juca in special la turneele din Marea Britanie si la cele din Europa. E bine sa poti alege. La Campionatul Mondial voi face tot ce pot”, a adaugat Ronnie.

  Acesta a primit trofeul de la bunul sau prieten Jimmy White, iar in conturile lui O’Sullivan au intrat 200.000 de lire sterline.

  Barry Hawkins s-a ales cu 90.000 de lire sterline pentru prima sa finala de Masters.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img