More


  Reunire cu gândul la Liga Naţională

  =

  hand

  Handbaliştii de la CSM Satu Mare şi-au început ieri pregătirile pentru returul Diviziei A.

  Aflată pe poziţia a 2-a a eşalonului secund, formaţia sătmăreană şi-a fixat ca obiectiv promovarea în Liga Naţională iar antrenorul Nicolae Istrate e convins că echipa lui va da totul pe teren pentru a reveni în elită.

  „Cu acest gând pornim la drum în noul an. Vrem să promovăm şi să readucem handbalul din Satu Mare în Liga Naţională. Consider că ne-am întărit odată cu revenirea lui Janos Olah şi dacă totul va decurge normal cred că putem termina campionatul pe primul loc chiar dacă avem un program greu cu deplasări la Cluj şi la principalele contracandidate, Făgăraş şi Craiova”, a spus antrenorul Nicolae Istrate.

  Tehnicianul CSM-ului recunoaşte că şi l-ar fi dorit la echipă din această iarnă şi pe Devid Munea doar că transferul acestuia a căzut deoarece jucătorul are ceva probleme personale şi nu poate pleca din Oradea până la vară.

  “Sper ca în scurt timp să finalizăm transferul lui Olah şi poate până luna viitoare mai aducem un inter.Dar totul depinde şi de ce buget vom avea aprobat la secţia de handbal” a mai punctat Istrate. Legat de programul de pregătire acesta se va desfăşura pe plan local, fără cantonament deoarece nu sunt bani , dar cu multe meciuri amicale.

  Din păcate Lupşe e accidentat şi va lipsi o bună perioadă, în schimb restul jucătorilor din lot s-au pregătit intens încă de la primul antrenament.

  Returul Diviziei A va începe pe 07 februarie iar CSM Satu Mare va juca în prima etapă la Cluj Napoca cu Universitatea.

  CSM Satu Mare: Cioroiu, Pogyină – Ungar, Petruș, Mureșan, Varga, Vaștag, Morar, R. Pop, Alisie, Mateș, Rogoz, Baros, Lupșe, Olah.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img