More


  Samuraii au primit organizarea Naţionalelor în 2016

  - Advertisement -

  karate1

  A aparut calendarul competitional pe anul 2016 al Federatiei Romane de Karate -afiliata la World Karate Federation ( singura recunoscuta de Comitetul International Olimpic).

  Spre bucuria iubitorilor karateului satmarean, dupa o pauza de 10 ani Satu Mare va fi gazda Campionatului National de Karate la toate categoriile de virsta incepind de la copii pina la seniori la probele de kata si kumite individual si pe echipe. Organizarea Campionatului National de Karate la Satu Mare ii revine Clubului Sportiv Samuraiul din Satu Mare condus de catre Shihan Magos Robert 6 Dan .

  Campionatul va avea loc in luna mai 2016 si se va intinde pe perioada a trei zile.Sunt asteptati peste 400 de karateka din intreaga tara.

  “Este o onoare pentru noi ca la Satu Mare se va organiza acest campionat. Astept toate cluburile din Satu Mare care sunt afiliate la FRK sa vina alaturi de noi in organizarea acestui important eveniment”, ne-a declarat presedintele Magos Robert.

  Aşadar 2016 se anunţă a fi un an excelent ca organizare de evenimente pentru sportul sătmărean. Deja avem anunţate la Satu Mare trei finale de Campionat Naţional, la karate, lupte şi judo!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img