More


  Seară excepţională de jazz organizată de G.M. Zamfirescu la Satu Mare

  - Advertisement -

  jazz

  În organizarea Primăriei, Consiliului Local şi a Centrului Cultural “GM Zamfirescu”, sătmărenilor li s-a oferit vineri seara posibilitatea să se reîntâlnească cu jazz-ul. Astfel, la District 15 a avut loc un concert susţinut de trupa clujeană JazzBirds care a urcat pe scenă alături de interpreta sătmăreană Koncz Kriszta.
  La manifestare au participat un număr mare de iubitori ai acestui gen muzical care s-au simţit cât se poate de bine. Referentul cultural din cadrul GM Zamfirescu, Maria Magdalena Matei, a afirmat că trupa JazzBirds este pentru a doua oară la Satu Mare, iar vineri, sătmărenilor li s-a oferit o seară specială de jazz şi s-a arătat bucuroasă că la eveniment a participat un public numeros.
  Reprezentanţii trupei JazzBirds au apreciat calitatea publicului sătmărean şi au spus că aici se simt ca acasă, având foarte mulţi prieteni în oraş.
  Concertul trupei JazzBirds, alături de sătmăreanca Koncz Kriszta, a fost apreciat de publicul sătmărean, iar evoluţia artiştilor a fost răsplătită cu aplauze.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img