More


  Second hand, acum şi în varianta online

  - Advertisement -

  second

  Că în municipiul reşedinţă de judeţ magazinele second hand sunt încă la mare modă nu este niciun secret. Faptul că aproape orice persoană a călcat într-un astfel de magazin, nici acest lucru nu mai constituie o noutate. Dar că au apărut deja şi magazine second hand pe internet, asta deja este o ştire. Iar clienţii par să fie chiar mulţumiţi. Atât de preţuri, cât şi de produsele pe care le-au primit.

  Clienţii sunt mulţumiţi
  Cel mai probabil ca urmare a cererii tot mai mari, un astfel de magazin online constituie o afacere profitabilă. Pe un astfel de site, clienţii pot să returneze produsele chiar şi în 14 zile şi primesc banii înapoi. Cel puţin feed-back-ul cumpărătorilor pare să le dea dreptate celor care conduc magazinul online. “Stimă şi respect! Comanda făcută a ajuns repede şi exact ce am comandat. Nu mi-a venit să cred că pot exista haine frumoase şi calitative la preţuri atât de mici. Am comandat din curiozitate şi pot spune că sunt extrem de mulţumită”, susţine Elena, un client al unui magazin de profil. O altă clientă – Patricia – este şi ea mulţumită: “Bună! Am primit coletul miercuri după masă. Rochiţa este superbă şi îmi vine perfect. Serviciul impecabil! Mulţumesc mult, apreciez enorm promptitudinea şi seriozitatea. Am să mai comand. Să o ţineţi tot aşa”.

  De toate pentru toţi
  Cât despre starea hainelor, patronii magazinului virtual susţin că este împărţită în trei categorii. Astfel, prima categorie este excelentă – hainele sunt aproape noi, fără urme de purtare. A doua categorie: foarte bună – hainele sunt cu uşoare semne de purtare (uşor scămoşate). Iar a treia categorie: bună – hainele sunt cu semne de purtare mai accentuate, dar fără defecte.

  Se pot cumpăra haine şi la kilogram
  Dacă majoritatea magazinelor second hand din spaţiul virtual îşi vând produsele en detail, la preţuri mai mult decât acceptabile, există magazine care vând haine la kilogram. Cât despre preţuri, acestea par să fie destul de accesibile. Problema este că nu prea există control asupra a ceea dce intră într-un kilogram de haine. Astfel, un kilogram de haine ce damă-bărbăţi adulti – mixt toamnă-iarnă costă şapte euro/kg, în timp ce un kilogram de geci costă nouă euro/kg. Din câte se pare, kilogramul de haine pentru copii costă mai puţin, respectiv cinci euro/kg. Încălţămintea pare să fie ceva mai scumpă, respectiv zece euro/kg. Pentru amatorii de sporturi oferta este interesantă. Un kilogram de treninguri costă şase euro/kg, iar kilogramul de pantaloni scurţi şi tricou se vinde cu opt euro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img