More

    Situația s-a deblocat la FCM Baia Mare

    FCM Baia Mare este ultima echipă din liga secundă care îşi va relua pregătirea. Situaţia financiară precară a maramureşenilor pare totuşi să se rezolve. Oficialii clubului s-au trezit cu conturile blocate, din cauza unei datorii de 300.000 de lei către Stat. Astfel, clubul nu a putut intra în posesia celor 700.000 de lei alocaţi de Consiliul Local pentru acest an. Din această cauză, băimărenii nu au putut relua pregătirile, iar jucătorii liderului au ajuns la patru salarii neachitate.

    Mai mult, unii jucători şi-au depus deja cereri de a deveni liberi de contract, în acest sens fiind analizate de Comisia de Disciplină şi Etică memoriile jucătorilor Cătălin Savin, Daniel Bogman şi Mădălin Popa.
    |
    Antrenorul Dorin Toma spunea miercuri că problemele s-au rezolvat “S-a achitat datoria pe care o avea clubul, iar conturile vor fi deblocate. De luni vom relua antrenamentele şi am primit asigurări că până atunci se vor plăti şi salariile restante. Nu ştiu dacă în întregime sau doar o parte din ele, dar important este că vom începe pregătirea”, a spus, pentru Liga2.ro, tehnicianul liderului.

    Echipa din Baia Mare a pierdut deja două săptămâni de pregătire, faţă de majoritatea formaţiilor din liga secundă, dar Dorin Toma se gândeşte totuşi la transferuri şi la un loc în play-off. “Normal că este cam târziu, dar nu avem ce face. Este foarte greu pentru mine, în această situaţie. Din păcate au fost probleme care n-au depins de mine sau de jucători. Sper să mai putem aduce 3-4 jucători şi să ne putem îndeplini obiectivul, care este clasarea în play-off. După asta vom stabili şi obiectivul pentru play-off”, a spus Dorin Toma.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE