More


  Steaua și Dinamo se întâlnesc în semifinale!

  - Advertisement -

  Ieri a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României, iar surpriza din penultimul act al competiției este meciul dintre Dinamo și Steaua.
  SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI:
  Dinamo – Steaua
  ASA Tg. Mureș – CFR Cluj
  Partidele sînt programate să se joace pe 2 martie şi 20 aprilie. Finala competiţiei e stabilită pentru data de 14 mai.
  Gigi Becali a anunțat deja că-și dorește Dinamo în Cupa României: “Sincer, vreau Dinamo în semifinalele Cupei României pentru că e mai slabă și vreau să o bat sigur. Acum m-am închinat ca să nu fie trufie. Dinamo nu e o echipă care să ne învingă. Singura echipă de care mi-e teamă în Liga 1 e Viitorul”, a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.
  Bogdan Bălănescu, secretar general Dinamo: “Nici nu ne bucurăm, dar nici nu sîntem triști. În această ediție a Cupei României am căzut cu cei mai grei adversari. Ne jucăm șansa. Eu cred că am demonstrat pînă acum că sîntem favoriți la cîștigarea Cupei României.
  Domnul Gigi Becali își dă cu părerea despre orice, despre Dinamo, dar vom vedea pe teren. El face și transferuri multe am văzut. Noi am făcut transferuri față de alții care mai întîi dau în presă, dar nu fac nimic. Ne dorim să jucăm pe Arena Națională. Se pare că la sfîrșitul acestei luni se va rezolva problema Arenei Naționale.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img