More


  Succes categoric cu Fehergyarmat

  - Advertisement -

  handbal

  Handbaliștii sătmăreni au câștigat la scor, 47-30, amicalul disputat sâmbătă cu echipa din Fehergyarmat, din liga 3-a a Ungariei. O victorie oarecum firească dacă ținem cont de diferența mare de valoare dintre cele două echipe.

  Antrenorul Istrate are probleme de lot și nu a putut trimite în teren toți jucătorii pe care îi are la dispoziție. Astfel, pe lângă Lupșe, accidentat de mai multă vreme, nu au jucat Vaștag și Baros, în timp ce interul Mureșan, cu dureri la brațul de aruncare, a evoluat doar 10 minute. Iar interul Raul Pop a pus oarecum capac problemelor de efectiv de la CSM. Acesta și-a anunțat sâmbătă antrenorul că renunță la handbal și că se mută la Cluj Napoca.

  ”Nu comentez decizia lui Raul. Dacă el așa gândește că e bine pentru viitorul lui . Am înțeles că vrea să se mute cu prietena la Cluj Napoca. Doar că acum rămânem descoperiți în zona interilor. Trebuie musai să încercăm să aducem măcar un jucător căci deja nici la antrenamente nu mai suntem șase la șase” spune Istrate.

  Se pare că luni va veni de la Academia Minaur un jucător în probe, e vorba de Olariu, iar dacă va da randament va semna cu CSM Satu Mare cel puțin până la vară.

  Și problema lui Janos Olah e rezolvată. Extrema dreapta s-a înțeles cu oficialii clubului și a semnat un nou contract cu CSM Satu Mare.

  Următorul meci de pregătire al sătmărenilor este programat marți, în deplasare, cu AH Baia Mare. Apoi, vineri este programat un alt amical, cu Nyiregyhaza, la Satu Mare. De asemenea este posibil ca miercuri să vină la noi Minaur Baia Mare. Doar că cei din staff-ul campioanei vor da un răspuns final abia luni după-amiază, în funcție de programul lor și de numărul de jucători apți pe care-l vor avea la începutul săptămânii.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img