More


  Suporterii tricolorilor, invitați să aleagă sloganul României la EURO 2016

  - Advertisement -

  hai-ro

  Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) îi invită pe suporterii tuturor reprezentativelor calificate la turneul final al Campionatului European care va avea loc în Franța, în vara acestui an, să aleagă sloganul ce va inscripționat pe autocarele echipelor participante, informează site-ul FRF.

  Până pe 2 martie 2016, fanii, inclusivi cei din Satu Mare, pot înscrie propriul slogan (în limba țării pe care o susțin) pe site-ul uefa.com, iar începând cu 18 aprilie 2016, cele mai inspirate propuneri vor putea fi votate de către toți suporterii.

  Cel mai de succes slogan va fi imprimat pe autocarul fiecărei selecționate prezente la EURO 2016, precizează FRF într-un comunicat.

  Pentru suporterii care propun sloganul echipei favorite UEFA a pregătit și premii: bilete la EURO 2016 și un set promoțional de la Hyundai, sponsorul competiției și al concursului.

  România face parte din Grupa A a competiției, alături de Franța, Elveția și Albania, urmând să joace meciul de deschidere la EURO 2016, pe 10 iunie, pe Stade de France din Saint-Denis, cu echipa gazdă. Turneul se dispută între 10 iunie și 10 iulie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img