Teodora Coste, surpriza Naționalelor de spadă12650634_1106593276040856_1114829547_n

TEODORA COSTE de la CS Satu Mare a făcut ieri un concurs perfect şi a dat lovitura la Naţionalele de spadă rezervate junioarelor.

Eleva antrenorului Csiszar Francisc a câştigat titlul naţional deşi la începutul concursului nimeni nu-i dădea vreo şansă nici măcar la podium.

Este prima medalie la junioare cucerită de CS Satu Mare din 2013 încoace , atunci titlul naţional revenindu-i Amaliei Tătăran.

După un concurs echilibrat și disputat, medalia de aur și titlul de campioană națională i-au revenit sportivei Teodora Coste. Legitimată la CS Satu Mare, Teodora a dispus în finală de Zsuzsa Schlier, de la CSS Târgu Mureș, scor 5-4. Medaliile de bronz au fost cucerite de către Bianca Benea (CSM Oradea) și Alexandra Deciu (CSU Craiova).

Interesant e că în sferturi, Teodora Coste a eliminat-o pe Sandra Pop, tot de la CS Satu Mare, cotată cu a doua şansă la aur, scor 15-13….

Iar principala favorită la titlu, Alexandra Predescu de la Steaua s-a văzut eliminată în sferturi, surprinzător de Zsuzsa Schlier din Târgu Mureș, 15-13.

Teodora Coste a avut nervii tari la Craiova dacă ţinem cont că şi în semifinale, 9-8 cu Bianca Benea, şi în finală, 5-4 cu Schlier, s-a impus la limită…

Azi va avea loc concursul pe echipe.
La individual rezultatele fetelor de la CS Satu Mare arată aşa:
TEODORA COSTE-LOC 1
SANDRA POP-LOC 6
KATO ZSOFIA LOC 19
AMARILLISZ PALLAI 37
BOGLARKA SZABO 39

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts