More

    Unul dintre CEI MAI BUNI manageri din judeţ – Bogdan Georgescu – REVINE în fruntea CULTURII careiene

     

    bogdan

    După ce s-a retras în cursul anului trecut din funcţia de director al Direcţiei de Cultură, Bogdan Georgescu – unul dintre cei mai bine cotaţi manageri de cultură şi promovare din judeţ – şi-a dat acordul de a reveni în postura de coordonator al vieţii culturale din municipiul Carei. Şi asta după ce a avut o serie de întâlniri şi discuţii cu reprezentanţii Primăriei Carei, în frunte cu primarul Careiului, Kovacs Eugen.

    “Am avut mai multe discuţii cu domnul primar (primarul Careiului, Kovacs Eugen, n.red.) în luna decembrie şi le-am continuat acum în luna ianuarie. Ideea este că atunci când am renunţat la funcţia de director au fost motive de suplasolicitare şi de sănătate. Acum am înţeles şi problemele cu care se confruntă Direcţia de Cultură şi de comun acord am deci să revin şi să conduc o echipă care va coordona întreaga activitate a noi Direcţii de Cultură şi Turism”, a spus Bogdan Goergescu.

    Bogdan Georgescu a precizat că dacă consilierii careieni vor răspunde pozitiv, activitatea va începe din cursul lunii martie.

    “Bineînţeles, asta nu se va întâmpla de astăzi, de mâine. Sunt nişte procedee de urmat, am făcut o propunere către Consiliul Local cu schimbarea organigramei în ceea ce priveşte organizarea Direcţiei de Cultură şi dacă toate merg aşa cum trebuie atunci va trebui să găsim şi personalul potrivit, prin concurs. Asta cred că se va întâmpla până la sfârşitul lunii februarie, iar relaţia mea cu instituţiile subordonate va fi o relaţie e coordonare profesională şi nicidecum una administrativă”, a conchis Bogdan Georgescu.

    De altfel, primarul Careiului, Kovacs Eugen, susţine că a fost de acord cu viziunea lui Bogdan Georgescu despre cum ar trebui dinamizată activitatea culturală şi cea de promovare a turismului.

    “Dacă este să analizăm mai obiectiv, eu nu am acceptat demisia lui Bogdan Georgescu. Eu am sperat şi am fost convins că va reveni asupra deciziei, pentru că trebuie să spunem clar că este un om potrivit pentru ceea ce face şi am o stimă deosebită pentru el. Bineînţeles, a revenit şi a pus şi unele condiţii pe care eu le respect şi le satisfac. Şi nu vorbesc despre condiţii materiale, ci de organizare. Sper ca şi colegii cu care a colaborat, subalternii lui, vor pricepe că trebuie să îl ajutăm pe Bogdan, să simtă şi el că poate să îşi desfăşoare munca în condiţii normale, umane. Eu vreau să subliniez că nu m-am temut niciodată că nu îl vom putea readuce în fruntea Direcţiei de Cultură Carei”, a spus edilul şef careian.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE