More

    Urmăriţi general reţinuţi la Petea

    general

    Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei – au reţinut doi cetăţeni români care erau daţi în urmărire generală.

    Concret, duminică, 17 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România Alexandru V., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. Cu ocazia formalităţilor, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana este dată în urmărire generală, având de executat o pedeapsă de trei ani şi opt luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

    Două ore mai târziu, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra în ţară Sorin Gheorghe B., în vârstă de 26 de ani, din judeţul Satu Mare. La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul este dat în urmărire generală, deoarece are de executat doi ani de închisoare, pedeapsă primită pentru conducerea pe drumurile publice fără a poseda permis. Poliţiştii de frontieră i-au predat pe cei doi tineri lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare în vederea continuării cercetărilor.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE