More


  Valentin Ghionea – “Victoria cu Finlanda a fost una necesară’’

  - Advertisement -

  vali-gh

  Valentin Marian Ghionea, autor a 9 goluri în victoria echipei masculine de handbal a României, 36-29 (19-11) cu Finlanda, a declarat că victoria tricolorilor în acest meci ‘’a fost una necesară’’, informează site-ul oficial al FRH.

  ‘’A fost o victorie necesară pentru noi, trebuia să câștigăm acest meci, pentru a mai avea o șansă la calificare. Mă gândesc acum la meciul cu Austria care o să fie decisiv’’, a spus extrema dreapta a naționalei României.

  Ghionea a comentat faptul că Finlanda s-a apropiat la trei goluri, la un moment dat, scor 24-21: ‘’Ne-am relaxat după o primă repriză foarte bună, dar apoi ne-am redresat. La un moment dat, ne-am gândit că oricum o să câștigăm acest meci. Noi am avut mai mulți jucători pe care puteam să îi schimbăm, ei nu au avut bancă. Păreau destul de obosiți și ne-am gândit că o să câștigăm această partidă’’.

  Despre viitorul meci cu Austria, Valentin Ghionea a spus: ‘’În primul rând, noi trebuie să ne odihnim bine, pentru că este foarte scurt timpul până la această confruntare, apoi vom pregăti bine meciul din punct de vedere tactic cu domnul profesor (selecționerul Omer Aihan, n. red.). Vom avea nevoie de un public în număr cât mai mare aici la Baia Mare și cred că vom avea șanse destul de mari să ne calificăm’’.

  Naționala masculină de handbal a României a învins Finlanda cu scorul de 36-29 (19-11), duminică seara, în Sala Polivalentă ‘’Lascăr Pană’’ din Baia Mare, într-un meci din Grupa a doua a preliminariilor Campionatului Mondial din 2017.

  Meciul România — Austria, decisiv pentru calificarea la CM din anul următor va avea loc pe 14 ianuarie, ora 18,00, la Baia Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img