More


  Vlad Bujor a revenit în Liga 1. A semnat cu FC Botoșani!

  - Advertisement -

  vlad-bujor

  După despărțirea în vară de Olimpia, atacantul sătmărean, Vlad Bujor a avut un sezon de toamnă excelent la FC Clinceni . Iar evoluțiile lui bune și golurile reușite pentru ilfoveni l-au readus pe Bujor în atenția echipelor de Liga 1. Ieri Vlad Bujor s-a înțeles cu formația FC Botoșani și s-a alăturat deja lotului pregătit de Cristi Pustai. Iar ca să echilibreze balanța sătmărenilor, după venirea lui Bujor, FC Botoșani s-a despărțit de Ciprian Brata!

  FC Botoşani s-a întărit în atac cu un jucător care a mai evoluat la Universitatea Craiova, FCM Tg. Mureş şi Olimpia Satu Mare. Vlad Alin Bujor are 27 de ani, a început fotbalul la Olimpia Satu Mare după care a plecat la CFR Cluj.

  După terminarea junioratului a mai jucat pentru Politehnica Iași, Mersin Idmanyurdu, Universitatea Craiova, Zalaegerszegi TE, FCM Târgu-Mureș şi Olimpia Satu-Mare. Vlad Bujor poate juca atât vârf împins cât şi în bandă şi spune că transferul la FC Botoşani este un pas înainte.

  “Acest transfer este un pas înainte pentru mine. Este un club serios din România. Eu am mai evoluat în Liga I. trebuie să muncesc şi să-mi câştig locul în echipă. Avem un antrenor care va stabili primul 11 iar dacă voi merita, voi juca. Îi ştiu pe majoritatea băieţilor. Cum mulţi dintre ei am şi evoluat. Este un grup unit, un grup bun şi mă bucur că fac parte din acest lot. Am jucat cu Pleşca, Muşat, îl ştiam foarte bine pe Vaşvari, cu Dan Roman am fost coleg de cameră. Dacă joci bine la Botoşani, poţi face un pas mai în faţă. Am urmărit meciurile echipei FC Botoşani, inclusiv cele din Europa League cu Tschinvali şi Legia Varşovia. Sper să prindem şi anul acesta locul şapte pentru că există posibilitatea să prindem Europa League. Ar fi ceva inedit pentru mine deoarece nu am reuşit să joc în Europa League”, a declarat Vlad Bujor pentru btonline.ro.

  Legat de mijlocașul Ciprian Brata , acesta chiar dacă nu a prea jucat la Botoșani speră săși găsească un nou angajament la o echipă de liga 1. Brata a fost ofertat în mai multe rânduri de conducerea Olimpiei dar a refuzat mereu revenirea acasă la Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img