More


  A început seria turneelor “Primavera Winter Cup”!

  - Advertisement -

  prima1

  Clubul Primavera condus de Lucian Ploieștean și Florin Fabian a reluat și în acest an seria de turnee rezervate copiilor născuți între 2007 și 2009.

  Iar duminică la sala Traian Vuia din Satu Mare am avut ”Primavera Winter Cup” la categoria 2007.

  12 echipe din cinci județe au răspuns invitației lansate de organizatori, printre ele și campioanele de la această categorie de vârstă din Sălaj , Bihor și Satu Mare.

  După o zi plină de meciuri extrem de disputate , cu galerii gălăgioase și cu un fotbal spectacol asigurat de puștii celor 12 formații, la final s-a impus campioana Sălajului și totodată participanta la faza națională a Memorialului Gh.Ene, Atletic Zalău.
  Cele 12 echipe au fost împărțite în trei grupe iar formațiile de pe prima poziție au intrat în finală.

  Primavera Satu Mare, Sporting Cluj Napoca și Atletic Zalău s-au bătut pentru marele trofeu, în vreme ce celelalte echipe au jucat pentru… clasament.

  Atletic Zalău și Primavera au remizat, 1-1, apoi Sporting Cluj a învins Primavera cu 2-1 după ce sătmărenii lui Dorin Țuțuraș au condus cu 1-0, iar în ultimul meci, Atletic Zalău a revenit de la 0-1 și s-a impus cu 2-1 , rezultat care i-a asigurat prima poziție în clasament la acest turneu.

  Zălăuanii antrenați de fostul fundaș al Olimpiei, Claudiu Cornaci, se impun pentru a doua oară la Satu Mare după ce în decembrie au câștigat aici zona Memorialului Ene. Atunci în meciul decisiv au trecut cu 2-0 de Primavera.

  ”Un turneu extrem de reușit, mulțumim gazdelor noastre și felicităm toți copiii participanți” a spus la final antrenorul campionilor, Claudiu Cornaci.

  ”Am avut un turneu puternic și le mulțumim echipelor participante pentru că au răspuns invitației noastre. Copiii au fost extraordinari.Am văzut multă dăruire, ambiție și copii talentați. Cu puțină atenție puteam câștiga noi turneul dar asta e, mai avem de muncit mult până să fim cei mai buni” a spus antrenorul de la Primavera, Dorin Țuțuraș.

  În clasamentul final, Atletic Zalău a terminat pe primul loc, Sporting Cluj pe doi iar Primavera pe 3. 4. Liviu Antal Cluj, 5.Viitorul Marghita, 6. Viitorul Arad, 7.Juniorul Satu Mare, 8.Sporting Recea, 9.Kinder Carei, 10. Primavera II SM, 11. Juniorul II SM, 12.Sporting II Cluj Napoca.

  Duminică , tot la sala Traian Vuia va avea loc Primavera Winter Cup la categoria 2008.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img