More


  Adversar de primă ligă la Miskolc

  =

  hagi

  Olimpia Satu Mare are programat in acest week-end un nou meci amical. Partida se va disputa sambata în Ungaria, la Miskolc, împotriva echipei Diosgyor, locul 9 în prima ligă a Ungariei.

  Un meci cu o echipă valoroasă pe care Olimpia a mai întâlnit-o pe parcursul anilor, ultima dată chiar în vara trecută, scor 2-1 pentru formaţia din Ungaria, golul sătmărenilor fiind marcat de Gabriel Cadar.

  Delegaţia sătmăreană va porni spre Miskolc în jurul orei 9 dimineaţa, meciul urmând să înceapă la ora 15.30. Antrenorul Tibi Csik ne-a declarat că, exceptându-l pe Villand, uşor accidentat, tot lotul este valid.
  Tibi Csik ne-a mai declarat că se fac demersuri pentru un nou stagiu, de 4-5 zile, la Kisvarda, în Ungaria, acolo unde există condiţii bune de pregătire, inclusiv un teren sintetic de dimensiuni normale.

  Onicaş, mesaj emoţionant adresat “Regelui” Hagi
  Revenit în această iarnă la Olimpia, mijlocaşul Mihai Onicaş a postat ieri un mesaj emoţionant pe pagina proprie de facebook. Mesajul i-a fost adresat “Regelui Hagi” , acesta fiind sărbătoritul zilei de 5 februarie.

  “LA MULTI ANI persoanei de la care am avut ocazia sa învăţ cel mai frumos fotbal! Cu bune si cu rele, m-aţi invatat ce inseamna profesionalismul, devotamentul, pasiunea si placerea de a juca fotbal! Va multumesc pentru tot!!! LA MULTI ANI CU SANATATE,GHEORGHE HAGI!!!!!” i-a transmis Onicaş fostului său antrenor de la Steaua şi Viitorul Constanţa şi a postat şi o fotografie cu sărbătoarea promovării celor de la Viitorul Constanţa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img