More

  Andrea Olah şi Claudia Pop pregătesc duelul cu Turcia

  baschet

  Naționala feminină de baschet a României pregătește meciul cu Turcia, programat pe 20 februarie, de la ora 19,00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în etapa a treia a Grupei H din preliminariile Campionatului European – Eurobasket Women 2017, informează Federația Română de Baschet.

  Staff-ul tehnic al naționalei Romaniei a convocat pentru acest meci un lot format din 16 sportive, cantonamentul urmând să se desfășoare în Cluj-Napoca, în perioada 11-20 februarie. Din lot nu lipsesc sătmărencele Andrea Olah şi Claudia Pop.

  După două victorii extrem de importante obținute în primele două etape ale Grupei H (67-65 cu Bosnia-Herțegovina și 78-77 cu Israel), naționala Romaniei reintră în focurile calificărilor la turneul final continental de anul viitor. După meciul cu Turcia, pe 24 februarie, România va întâlni Bosnia-Herțegovina în Palatul Sporturilor din Tuzla, de la ora 19,30.

  Selecționerul naționalei României, Miroslav Popov, a decis să convoace in cantonamentul de la Cluj-Napoca un lot lărgit de 16 sportive, urmând să aleagă dintre acestea un nucleu de 12 jucătoare pentru confruntarea cu Turcia.

  În afara reapariției pivotului Elisabeth Pavel, revenită după o accidentare care a obligat-o să rateze startul actualei ediții de calificare, lista tricoloră mai conține două nume noi, Ioana Ghizilă și Alina Chivu fiind convocate în premieră la naționala de senioare.

  Biletele pentru meciul cu Turcia au fost deja puse în vânzare pe platforma online polivalentacluj.ro și la casele de bilete ale Sălii Polivalente. Biletele de acces la meci au valoare unică, 10 lei.

  Tricolorele speră ca recordul de asistență stabilit în noiembrie, la meciul cu Bosnia-Herțegovina, sa fie doborât. Ele sunt convinse că Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi arhiplină la ora meciului cu Turcia.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE