More

    Au eliminat Olimpia II la baraj, iar acum se retrag!

    Luceafărul Bălan reuşea în vară să producă una dintre surprizele barajului de promovare în Liga a 3-a şi să elimine pe Olimpia II Satu Mare. Doar că sălăjenii s-au convins că e mare diferenţa dintre amatorismul din liga a 4-a şi ce se petrece în eşalonul trei. Iar după un tur dezastruos de campionat în care s-au abonat la ultimul loc cei de la Luceafărul Bălan au spus …pas! Conform colegilor de la sportulsălăjean.ro, patronul Radu Pop a constatat faptul că banii primiţi sunt insuficienţi pentru ca activitatea să fie continuată, asta cu toate că Luceafărul avea promis sprijin financiar de la Consiliul Judeţean Sălaj, dar şi de la Consiliul Local.

    Din păcate, la Luceafărul Bălan s-au făcut sacrificii, iar în scurta sa istorie a avut rezultate bune, atât în Campionatul Naţional de juniori republicani, cât şi în Liga IV-a unde a câştigat campionatul şi în vara trecută a promovat în Liga a III-a după un baraj cu Olimpia II Satu Mare.

    Cea mai mare realizare, adică promovarea în Liga a III-a s-a realizat cu Marius Paşca antrenor, cel care la jumătatea turului a fost lucrat şi mai apoi demis de Corina Colciar.
    Cert este că Luceafărul dă cu piciorul la ce s-a muncit în ultimii ani şi la o şansă pentru care alţii au trebuit să muncească 3 ani, iar aici exemplul cel mai bun ar fi FC Zalău, care s-a chinuit la cele două meciuri de baraj pentru a ajunge în Liga a III-a. Mai mult, retragerea din campionat vine într-un sezon în care nicio echipă nu retrogradează mai notează site-ul de sport din Sălaj!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE