More


  Bande de hoţi, în acţiune în zona Porumbeşti

  - Advertisement -

  hoti-1

  Un grup de tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat a fost destrămat odată cu identificarea lor de către poliţişti. În data de 15 februarie 2016, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare a fost sesizat de către Pal K., de 40 de ani, din localitatea Porumbeşti, despre faptul că în noaptea precedentă a surprins un grup de tineri care au pătruns în anexele din gospodăria lui şi care au dispărut la apariţia lui.

  Poliţiştii de investigaţii criminale au reuşit pe parcursul zilei să-i identifice pe Bence P., de 20 ani, Istvan S., de 28 ani, ambii din Porumbeşti, Ioan R., de 18 ani, Ion N., de 33 ani, din Halmeu şi A.N., de 17 ani, din localitatea Derşida, judeţul Sălaj, ca fiind principalii bănuiţi în comiterea infracţiunii, aceştia intenţionând să sustragă eventuale bunuri şi obiecte de valoare. Surprinşi fiind de proprietar, au părăsit zona fără bunuri asupra lor.

  În urma activităţilor desfăşurate, trei dintre bănuiţi au fost prinşi în cursul zilei de 15.02.2016, iar în ziua următoare, ca urmare a prezentării lor în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Satu Mare a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

  Tot în cursul zilei de marţi au fost prinşi şi ceilalţi doi bănuiţi, respectiv Bence P. şi Ion N, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img