More


  Baschetbalistele, în rol de războinice sexy!

  =

  baschet

  Eminescu inspiră naționala de baschet feminin înainte de meciul de foc cu Turcia, din preliminarile EuroBasket 2017. Jucătoarele au realizat o ședință foto inedită pentru promovarea duelului cu rivala istorică.

  Turcia vine azi la Cluj-Napoca din postura de semifinalistă la ultimul Campionat Mondial și dubla medaliată la Campionatele Europene în ultimii ani. Tricolorele au apelat, în schimb, la afișe razboinice și versuri adaptate din ”Scrisoarea a III-a” pentru a le intimida pe puternicele adversare. Campania concepută de sponsorul principal s-a viralizat deja pe rețelele de socializare.

  clau pop

  Miss Baschet în 2015, Romina Filip le promite fanilor ca pe teren baschetbalistele se vor transforma din prințese în razboinice. Jucătoarele speră ca Sala Polivalentă din Cluj-Napoca să fie, în premieră, plină la un meci de baschet de feminin în România. Recordul precedent de 5.000 fani datează din noiembrie, de la meciul cu Bosnia.

  Sătmărencele din lot, Claudia Pop şi Andrea Olah sunt şi ele încrezătoare înaintea duelului cu Turcia.

  “ Mă bucur mult că vom avea şi mulţi suporteri sătmăreni în tribună. Interesul e mare pentru acest joc şi sper să batem recordul de asistenţă” spune Andrea Olah.

  Claudia Pop e convinsă că fanii pot ajuta echipa României să obţină un rezultat important. “Turcia porneşte ca favorită dar cu o mobilizare şi dăruire totală putem spera la o victorie” a punctate frumoasa baschetbalistă ce evoluează în Spania la Gernika Bizkaia.

  Victorioase în primele două meciuri ale grupei cu Bosnia și Israel, tricolorele au șansa, în cazul unei victorii de prestigiu cu Turcia, să își obțină în mare proporție biletele pentru Campionatul European din 2017.

  Biletele au valoarea unică de 10 lei și pot fi achiziționate atât de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, cât și online de pe site-ul polivalentacluj.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img