More


  Buget uriaş pentru CSM Bucureşti

  - Advertisement -

  Clubul de handbal feminin CSM București anunță pe site-ul său oficial că pivotul Oana Manea și portarul croat Jelena Grubisic și-au prelungit contractele, cele două urmând să facă parte din lot și în sezonul 2016-2017.

  Oana Manea, ajunsă la CSM în februarie 2014, și-a prelungit contractul cu doi ani, iar Jelena Grubisic, venită la clubul bucureștean la începutul acestui sezon, după ce a mai evoluat la Krim Ljubljana și Gyor, a semnat prelungirea pe un an.

  ”Implicat în prezent pe toate cele trei fronturi la handbal feminin — Liga Campionilor, Liga Națională și Cupa României-, CSM București nu pierde din vedere viitorul. Astfel, la propunerea clubului, două Tigroaice și-au prelungit contractele cu echipa campioană a României: pivotul Oana Manea a semnat pe încă doua sezoane, iar portarul Jelena Grubisic, pe încă unul. Suntem siguri ca ambele vor pune umărul la îndeplinirea obiectivelor CSMB din viitorul apropiat”, precizează comunicatul clubului bucureștean.
  Pe de altă parte, Gazeta Sporturilor de marți susține că Primăria București pregătește un buget pe 2016 de 10.000.000 de euro pentru clubul municipalității (9 secții, de la atletism până la handbal și volei, fete și băieți).

  La echipa de handbal masculin de la CSM Bucuresti e legitimat si satmareanul Mihai Merlă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img