More


  Carlo Erdei se simte bine la U Cluj

  - Advertisement -

  carlo

  Ajuns la începutul acestei săptămâni la U Cluj, fotbalistul sătmărean Carlo Erdei se pregăteşte alături de lotul „şepcilor roşii”. La cocheta bază dotată cu teren sintetic, fotbaliştii veniţi în probă, care numără şi africani sau spanioli, sub comanda antrenorului Mihai Teja se pregătesc intens pentru restartul sezonului.

  Fostul jucător al celor de la Wolverhampton şi Pandurii Tg. Jiu, Carlo Erdei a declarat că a venit la Universitate pentru că aici a găsit condiţii optime de pregătire. „Am venit la Cluj pentru condiţiile foarte bune de pregătire. În plus, antrenorul este unul cu nume”, a completat Erdei. Chiar dacă jucătorii şi staff-ul tehnic sunt neplătiţi de luni bune, fotbalistul sătmărean speră că situaţia la club se poate schimba. „Ştiu de problemele de aici, dar se vorbeşte despre faptul că va sosi un investitor spaniol care să aducă clubul pe linia de plutire”.

  De cealaltă parte, antrenorul Mihai Teja a declarat că nu ştie încă prea multe despre mijlocaşul sătmărean. „A sosit de o zi, două, încă nu mă pot pronunţa în ceea ce-l priveşte”, a completat Teja. Despre lupta pentru play-off, unde U se află la egalitate de puncte cu Olimpia, antrenorul Teja ne-a spus că nu doar cu Olimpia se bate la accederea în partea superioară a clasamenului, dar a vorbit şi despre situaţia dezastruoasă prin care echipa trece. „Nu ştiu exact ce achiziţii au făcut cei de la Satu Mare, dar din câte am auzit, au contractat câţiva jucători de calitate. Noi aşteptăm la Cluj orice jucător care vine gratis şi vrea să ne ajute. Dacă un om pe stradă mi-ar spune că poate să ne ajute cu orice sumă de bani, aş fi foarte încântat”, a conchis Teja.
  Alături de sătmăreanul Erdei, în probe la „şepcile roşii” s-au aflat la antrenamentul de joi ex-stelistul Târnovan, dar şi jucătorii de origine africană Fotso şi Fezui sau spaniolul Benjamin.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img