More


  Clujul va găzdui Europeanul de Snooker

  - Advertisement -

  Cluj Napoca va organiza, după evenimentele din tenis, baschet şi handbal, Campionatul European de Snooker, în luna octombrie, competiţie la care participă, nu doar din Europa, ci din întreaga lume.

  Adrian Thiess, omul care a organizat meciurile lui Ronnie O’Sullivan la Bucureşti, anul trecut, a dezvăluit că metropola ardeleană va găzdui CE de snooker. La competiţia din perioada 3-9 octombrie vor participa 128 de jucători din 89 de ţări, din toată lumea, chiar dacă titulatura campionatului este de “european”. Printre ei, Ronnie O’Sullivan, care şi-a confirmat deja prezenţa! 18 televiziuni vor transmite competiţia, care va fi urmărită de peste 100 de milioane de telespectatori.

  ”Am pus pe hârtie deja. Am luat sala, am vorbit şi cu Emil Boc, e stabilit. La Bucureşti nu avem o locaţie potrivită. Sala Polivalentă e perfectă”, a spus Thiess.

  În martie, meciul România-Norvegia, la handbal feminin, se va desfăşura tot în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În aprilie, echipa de Fed Cup a României va reveni şi ea în capitala Transilvaniei, pentru duelul cu Germania, pentru menţinerea în Grupa Mondială.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img