More  Concluziile lui Tibi Csik după cantonamentul de la Băile 1 Mai

  oli-poli

  Olimpia a revenit duminică după amiază din cantonamentul de la Băile 1 Mai şi luni jucătorii au avut firesc o zi liberă.

  Antrenorul Tibi Csik a tras concluziile după perioada de o săptămână petrecută la Băile 1 Mai şi se declară mulţumit de randamentul dat de jucători.

  „ A fost o săptămână bună cu condiţii excelente şi cu o pregătire fizică la care băieţii au răspuns foarte bine. Am avut mici probleme în a doua parte a cantonamentului cu noroiul dar asta nu puteam anticipa. Mai ales că vremea s-a încălzit. Legat de meciul cu ASU Poli pot spune că am văzut şi plusuri şi minusuri în jocul nostru. Ştim clar ce avem de îmbunătăţit şi sper ca până la primul meci oficial să punem totul la punct. Poli s-a întărit şi ne-a pus serioase probleme dar şi aşa la ce ocazii am avut în partea a doua, puteam câştiga” a spus Tibi Csik care recunoaşte că pentru el problemele de acum încep.

  “Am revenit la Satu Mare şi din nou nu avem terenuri unde să ne pregătim. S-a topit şi zăpada şi nu putem decât să mergem pe sintetic”, a punctat principalul Olimpiei. De altfel şi marţi echipa s-a pregătit la baza Club Campionii a celor de la Primavera …

  În privinţa noilor achiziţii, Csik s-a declarat mulţumit de randamentul arătat la primul lor amical la Olimpia. „ Îi ştiam pe băieţi şi de aceea i-am şi dorit aici ca să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor” a mai spus Tibi Csik.

  Altfel, Olimpia va juca azi la Cigand apoi sâmbătă la Diosgyor iar pe 10 februarie la Sânmartin cu Luceafărul Oradea.

  La mulți ani, Vasile Buhăescu!

  buhaescu
  Jucătorul Olimpiei, Vasile Buhăescu, a împlinit ieri 28 de ani. Îi dorim noului atacant al Olimpiei să devină în această primăvară golgheterul de care echipa are nevoie. Şi , de ce nu prin evoluţiile lui să revină în Liga 1.

  Vasile Buhăescu e născut la Huși iar pe 2 februarie a împlinit 28 ani. Site-ul transfermarkt .com îl cota pe fostul atacant de la Vaslui la 300 000 lire sterline în 2014 iar cea mai mare cotă, Buhăescu a avut-o acum patru ani . Atunci, ca vârf al celor de la Vaslui în Liga 1 și Cupele Europene, Buhăescu era cotat la peste 400000 lire sterline. Buhăescu a evoluat în Liga 1 pentru Vaslui, Petrolul, Chiajna sau ASA Târgu Mureș iar în 2014 după desființarea echipei lui Adrian Porumboiu a ajuns la Metalul Reșița. Echipă pentru care în sezonul 2014-2015 a marcat de 10 ori. În vara anului trecut a ajuns sub comanda lui Claudiu Niculescu la Mioveni iar acum a semnat cu Olimpia.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE