More


  Consiliul Judeţean rămâne alături de Mani Gyenes

  - Advertisement -

  mani1

  Mani Gyenes a primit ieri o veste excelentă. Riderul sătmărean a fost anunţat oficial de conducerea Consiliului Judeţean că acesta se poate baza şi pe viitor pe sprijinul venit din partea acestei instituţii.

  După ce anul trecut Consiliul judeţean i-a achiziţionat lui Mani o motocicletă performantă, acum preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef a plusat şi în urma rezultatului excepţional din acest an s-au decis ca pentru Dakar 2017 să-i plătească lui Gyenes taxa de înscriere.

  Ar fi vorba de 15000 euro bani în care ar intra şi achiziţionarea de echipament şi mai performant.

  mani2

  „ În fiecare an l-am sprijinit pe Mani Gyenes care e cu adevărat mândria Sătmarului. A reuşit performanţe deosebite şi cred că şi motocicleta cumpărată de noi l-a ajutat. Mani este un exemplu de urmat de către toţi sportivii sătmăreni. Vom continua parteneriatul iar anul acesta vom achita noi taxa de participare la Dakar 2017” a spus preşedintele Adrian Ştef.

  Surprins plăcut de anunţul făcut de preşedintele Adrian Ştef, riderul sătmărean a ţinut să mulţumească încă o dată autorităţilor judeţene pentru sprijin şi a povestit o scurtă întâmplare legată de prezenţa stemei judeţului pe motocicletă şi pe maşina de asistenţă.

  „Au fost foarte mulţi în America de Sud care m-au întrebat ce înseamnă stema pe care o port. Le- am explicat că e vorba de judeţul meu în care m-am născut şi pe care l reprezint. Au rămas plăcut surprinşi să audă că judeţul mi a cumpărat motocicleta de Dakar”, a spus Mani Gyenes care e convins că împreună cu ajutorul primit de la Consiliul judeţean şi cu cel de la sponsori la anul va reuşi o clasare şi mai bună.

  Altfel, Mani Gyenes s-a întors duminică din Franţa de unde şi-a recuperat motocicleta venită cu vaporul din America de Sud. Iar acum încearcă să o pună la punct pentru participarea la Abu Dhabi la prima etapă a Campionatului Mondial de Rally Raid.

  “Încerc ca pe ultima sută de metri să mă înscriu la această etapă. Joi ar trebui trimisă motocicleta şi încă nu sunt toate detaliile puse la punct” ne-a spus Mani Gyenes.

  Mani Gyenes a terminat anul acesta pe locul 14 la clasa moto a Raliului Dakar. Este cea mai bună clasare a lui la cel mai dur rally raid din lume. De asemenea a terminat pe doi la clasa Marathon.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img