More


  Dan Gavrilescu, antrenor–jucător la Dorolţ

  - Advertisement -

  Dan-Gavrilescu1

  După despărţirea de Unirea Jucu , mijlocaşul sătmărean Dan Gavrilescu s-a întors acasă şi cel puţin până în vară va activa la nivel de „amatori” în Liga a 4-a elite.

  Gavrilescu a anunţat printr-o postare pe pagina personală de facebook că e total dezamăgit de experienţele pe care le-a avut în ultimul an la nivel de liga a 2-a şi a 3-a şi că până în vară preferă să rămână acasă.

  „Ultimele experiente la nivel de liga a 2-a si liga a 3-a m-au facut sa imi regandesc si sa imi reactualizez optiunile pentru viitor. Fotbalul romanesc nu mai este ce a fost,nu mai imi ofera siguranta unui viitor linistit,iar prezentul se scalda in ape tulburi. Am trait intr-un imens stres si o imensa agitatie in ultimul an astfel ca stand mai bine si consultandu-ma cu cei apropiati sufletului meu am luat hotararea de a abandona ( cel putin pana la vara ) contactul cu ligile superioare. Imi doresc ca in viitor sa imi intemeiez o familie, sa imi pot creste copiii intr-o nota de calm, pace, rabdare, fara sa fiu mereu surescitat si nervos de pe urma nereusitelor sau restantelor financiare.” Scrie Gavrilescu acesta anunţând totodată ca a ales să joace la Dorolţ unde va fi şi antrenor secund.

  „Primul pas l-am facut si am revenit acasa, in orasul meu natal Satu Mare, unde impreuna cu o mana de oameni inimosi dorim sa punem bazele unui proiect ambitios, dar credibil si in care primul pas este promovarea echipei Recolta Dorolt in Liga a 3-a! Voi fi jucator si in acelasi timp antrenor secund, facand tandem cu omul care m-a introdus in fotbalul romanesc, profesorul Mihai Sabau. Daca tot veni vorba de antrenorat,am sa incep cursurile de antrenor,cu ambitie si tenacitate,de jos, pas cu pas pentru a merge TOT MAI SUS!” a explicat Gavrilescu.

  Aşadar cu cuplul Sabău-Gavrilescu pe bancă, Recolta Dorolţ se nunţă a fi una dintre candidatele serioase la promovarea în Liga a 3-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img