More


  Daniel Lung a semnat cu FC Clinceni

  - Advertisement -

  lung1

  Fundașul sătmărean Daniel Lung s-a despărțit la finalul anului trecut de Concordia Chiajna și va evolua din acest sezon la FC Clinceni.

  Lung s-a înțeles cu gruparea din B1 manageriată de fostul atacant al Olimpiei, Bogdan Apostu și a semnat duminică în ultima zi a perioadei de transferări.

  Daniel Lung, care în cariera sa a evoluat la Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti şi Concordia Chiajna a declarat imediat după parafarea înțelegerii cu FC Clinceni: ”Semnez cu Clinceniul gândindu-mă doar la promovare. Găsesc aici foşti coechipieri de la Sportul, pe Patriche, pe Costin Gheorghe, dar şi o atmosferă propice performanţei. Personal, revin după o accidentare care m-a ţinut patru luni departe de teren, dar mi-am reluat pregătirile şi consider că pot da o mână de ajutor Clinceniului în atingerea obiectivului. Am promovat în prima ligă cu Sportul, apoi cu Rapidul, aşa că am ceva experienţă la acest capitol”, a spus Dani Lung duminică seara, imediat după semnarea contractului.

  Managerul celor de la FC Clinceni, Bogdan Apostu s-a arătat încrezător că echipa lui va reuși promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc și a declarat imediat după semnarea acordului cu Lung că: ”Aşa cum am mai spus, continuăm politica de întărire a lotului. Aveam nevoie de încă un fundaş central cu experienţă, iar Daniel Lung este un jucător care are experienţa necesară pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivul. Vrem să fim pregătiţi atât valoric cât şi numeric pentru un play-off de foc”.

  În această iarnă, FC Academica Clinceni i-a mai achiziţionat pe Carlos Cherteş (16 ani, împrumut de la ASA Târgu Mureş), Florin Ştefan (19 ani, ex Inter Olt Slatina), Gabriel Peruchi da Costa (19 ani, ex Gremio Deportivo Prudente), Costin Gheorghe (27 ani, ex Gaz Metan Mediaş), şi Liviu Ganea (27 ani, ex CSM Iaşi).

  În schimb de la Clinceni tot în această iarnă a plecat în Liga 1, la FC Botoșani atacantul sătmărean Vlad Bujor!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img