More


  Eric Bicfalvi a semnat cu Dinamo

  =

  bicfalvi1

  Mijlocașul ofensiv careian, Eric Bicfalvi a semnat, aseara , un contract valabil pe șase luni cu gruparea de fotbal Dinamo, a anunțat Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

  ‘’Eric a semnat, este jucătorul lui Dinamo. Din ce știu, a semnat pe șase luni în primă fază, iar după aceea mai vedem. Este un transfer important pentru Dinamo pe care ni l-am dorit foarte mult, în special domnul Rednic. Ne bucură foarte mult pentru că Eric este un jucător care a confirmat pe oriunde a jucat. Eu sunt convins că va aduce un plus echipei și vom fi mult mai puternici cu el în teren’, a spus oficialul dinamovist.

  Dănciulescu a dezvăluit că fotbalistul a mai avut și alte oferte, dar s-a ținut de cuvânt și a semnat cu Dinamo. ‘’Transferul lui este o lovitură pentru noi. Și nu doar de imagine, pentru că vorbim de calitatea lui fotbalistică. El ne-a ales pe noi. A fost un parolist, pentru că a mai avut oferte din Rusia, dar i-a promis domnului Rednic că va veni la Dinamo și s-a ținut de cuvânt’’, a explicat Dănciulescu.

  Faptul că până în 2012 a evoluat la clubul rival Steaua nu va fi o problemă pentru Eric Bicfalvi, susține Dănciulescu. ‘’Nu cred că va fi nicio problemă, el a jucat acum destul de mult timp la Steaua după care a plecat în străinătate unde a jucat foarte bine. Pentru un jucător de valoare, dacă își face datoria, nu este nicio problemă trecutul lui’’, a adăugat directorul sportiv, prezent, marți, la lansarea ținutei oficiale a fotbaliștilor dinamoviști pe 2016 furnizată de partenerul de imagine al clubului, Louis Purple.

  În vârstă de 28 de ani, Eric Bicfalvi a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber după ce și-a reziliat contractul cu gruparea chineză Liaoning Whowin FC. În cariera sa de până acum, mijlocașul ofensiv a mai evoluat la Jiul Petroșani, Steaua, Gloria Buzău și Volîn Luțk.

  Bicfalvi a fost premiat în cadrul Galei Laureaților sportului careian dar a lipsit de la eveniment fiid în pline negocieri cu oficialii lui Dinamo. Bicfalvi a mai avut oferte din Rusia de la ȚSKA și Spartak Moskova dar și de la Viitorul Constanța.

  “Sper ca totul în viitor să fie bine, atât pentru mine, cât şi pentru club. Cred că este o alegere bună pentru mine. Am avut o ofertă din străinătate, dar nu a fost ceva ce mi-am dorit, mai ales acum, după aventura din China. Dinamo e, totuşi, Dinamo, iar în al doilea rând pentru că suntem angrenaţi în trei competiţii. Sper să câştigăm măcar una dintre ele, dar ştiu că ne vom lupta pentru toate trei. Am petrecut cinci ani frumoşi la Steaua, dar sunt jucător profesionist. Pentru mine acum sunt prioritare echipa naţională şi echipa Dinamo. Voi încerca să dau maximum pentru club şi aş fi ipocrit să spun că nu mi-aş dori o convocare. Nu e o chestie de adoptat, e de jucat bine fotbal. Dacă voi avea evoluţii bune şi vom avea trofee, nu cred că vor fi probleme cu suporterii”, a declarat Bicfalvi, în exclusivitate pentru Digi Sport.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img