More


  Eric Bicfalvi: Mă bucur pentru alegerea făcută

  =

  bicfalvi1

  Mijlocașul Eric Bicfalvi a declarat, joi, într-o conferință de presă, că este bucuros pentru faptul că a semnat pentru clubul de fotbal Dinamo București și speră să câștige trofee cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.

  ‘’Mă bucur foarte mult pentru alegerea făcută. Vrea să pun umărul, să am și eu o contribuție la trofeele pe care sper să le câștigăm. Dinamo este angrenată în trei competiții și asta a contat foarte mult în alegerea mea. Discuțiile cu domnul Rednic sunt mai de mult, iar acum, cunoscându-l mai bine, cred că am făcut o alegere foarte bună. M-am convins singur să vin la Dinamo, dar au contat și discuțiile cu domnul Rednic’’, a declarat Bicfalvi, care a fost prezentat oficial cu această ocazie.

  ‘’Și echipa națională contează în acest moment, a recunoscut Bicfalvi. Se apropie EURO și dacă voi avea evoluții bune la echipa de club atunci voi aștepta o convocare. Dacă nu, e normal să nu fiu acolo. Așa cum a spus și domnul Iordănescu, din declarații toată lumea vrea la EURO, dar totul se rezumă la ce facem pe teren’’.

  Bicfalvi a mai spus că a fost primit bine la Dinamo și nu are pretenții să aibă asigurat un loc de titular: ‘’Am găsit aici un colectiv cu jucători foarte buni, m-au primit foarte bine și asta contează pentru mine. Eu voi lupta pentru postul meu de titular, nu am venit la Dinamo ca o vedetă cu fițe că trebuie să joc eu neapărat titular. Eu vreau să ajut echipa în joc, dacă voi marca multe goluri cu atât mai bine’’.

  Mijlocașul s-a referit și la fosta sa echipă, Steaua, care nu o vede drept principala contracandidată a lui Dinamo la titlu. ‘’O victorie pentru Dinamo în fața Stelei este importantă indiferent de data la care se joacă. Este un derby și e întotdeauna frumos. Mai ales dacă se va juca pe Arena Națională. Steaua nu este principala noastră contracandidată. Sunt șase echipe în play-off și fiecare se va bate la titlu. Sper ca la sfârșit să fim noi câștigători’’, a precizat Bicfalvi.

  Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a comentat venirea lui Bicfalvi la Dinamo: ‘’Eric este un jucător pe care noi ni l-am dorit foarte, foarte tare, care cu siguranță va aduce un plus în joc și implicare’’.

  Formația Dinamo întâlnește, sâmbătă, de la ora 20,30, pe teren propriu, echipa Concordia Chiajna, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a a Ligii I.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img