More


  Fără Varela cu Voluntari

  - Advertisement -

  Absenţă importantă pentru campioană azi, împotriva trupei lui Ionel Ganea. Reghecampf nu se va putea baza pe cel mai important fotbalist al său din sistemul defensiv. Fernando Varela acuză o problemă musculară şi nu va putea să joace cu Voluntari. Accidentarea a fost provocată de terenul sintetic pe care s-a disputat meciul de lunea trecută, de la Chiajna.

  Portughezul s-a operat la finalul anului trecut din pricina unei miozite la muşchii inghinali, însă recuperarea a decurs perfect şi n-a ratat nici o zi din perioada de pregătire în cele două cantonamente.

  Absenţa lui Varela nu e singura din apărarea Stelei. Va lipsi şi Paul Papp, care-i suspendat, astfel că Reghe va modifica în proporţie de 50 la sută linia de 4 apărători faţă de cea folosită cu Concordia.

  Dacă în locul lui Papp va juca fie Râpă, fie Enache, în cazul în care fostul “astral” va fi legitimat la timp, în centrul defensivei va apărea Toşca, lângă Tamaş. Fundaş stânga va fi Momcilovici, sârbul urmând să debuteze în tricoul roş-albastru într-o partidă oficială.

  Partida Voluntari-Steaua se joaca in aceasta seara de la ora 20,30.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img