More


  Final de cantonament pentru juniorii A de la LPS Satu Mare

  - Advertisement -

  lps-sm

  Juniorii A de la LPS Satu Mare au efectuat săptămâna trecută un stagiu de pregătire la Ocna Șugatag, iar la finalul cantonamentului elevii lui Nastai au disputat și un amical cu formația de liga a 3-a, CSM Sighet, antrenată de Valentin Sinescu.

  ”Sambata ne-am intors acasa de la Ocna Sugatag unde timp de 7 zile ne-am distrat de minune cu 3 antrenamente pe zi, unele dintre ele chiar epuizante. Ma bucur ca nu am avut incidente care sa ne distraga atentia de la pregatire. Suntem pregatiti si sanatosi si asta este cel mai important. Cred ca baietii au trecut cu bine peste cel mai greu cantonament de care au avut parte pana acum”, ne-a spus antrenorul Dacian Nastai care speră să ducă anul acesta echipa în campionatul de elită al FRF.

  ”În ultima zi am raspuns invitatiei echipei de liga a 3-a CSM Sighet cu care am jucat un meci de pregatire . Am pierdut cu 0-4 dar sunt multumit ca incepem sa facem fata si fizic contra unor jucatori care au minute jucate in liga a 2-a sau chiar prima,” a încheiat Nastai.

  LPS Satu Mare – Moroz, Vincze L, Catuna, Oltean, Parnau, Micas, Nagy, Balint, Onea, Ciocan, Topan. Pe parcurs au intrat : Santai, Coti, Szekely, Hajer, Forgacs. Nu au jucat Vincse David şi Cubas ambii cu mici probleme medicale.

  Marţi e programat un nou joc de verificare cu Olimpia Satu Mare dupa care sâmbătă echipa se deplasează la Nyiregyhaza.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img