More


  “Fotbal pe uliță”, la Turulung

  - Advertisement -

  DSC_0005

  În aceasta săptămână am mai bifat cu brio o noua etapa din programul impreunasuntemfotbal.ro care se desfasoara la nivel national intre FRF si Ministerul Invatamantului.

  Responsabil cu acest program la Satu Mare, antrenorul Dacian Nastai s-a deplasat la Turulung unde cu sprijinul primarului Gyakon Gyorgy, a directorului scolii gimnaziale din localitate Tiberiu Sarosi si celor doi profesori de sport Boros Zoltan si Lucaci Denes a reusit sa organizeze o selectie la care au participat 19 elevi din clasele I-IV.

  ”Ma surprinde in mod pozitiv atitudinea acestor oameni care incearca cu toate resursele pe care le au la indemana sa faca ceva pentru a transmite dragostea pentru miscare si sport. Am intalnit o sala de sport bine intretinuta si bine dotata cu materiale sportive pentru toate ramurile de sport.Promovarea sportului se face in egala masura si la fete prin sectia de handbal a celor doi profesori.” ne-a transmis Dacian Nastai care a mai fost cu ” fotbalul pe uliță ” și-n alte localități din județ.

  ”Este a patra etapa pe care o desfasor si tot mai mult ajung la convingerea ca acolo unde se vrea cu adevarat ceva se poate. Totul este conditionat in mare masura si de conditiile in care se desfasoara activitatea. Daca totul decurge normal si proiectul domnului primar Gyakon se finalizeaza, vom vedea in scurt timp la Turulung o baza de sport deosebita, unica in tara.” a mai precizat Nastai care a ținut să le mulțumească oamenilor din zonă ce s-au implicat total în proiect.

  ”Multumesc domnului primar, domnului director si celor doi colegi de educatie fizica si sport pentru amabilitatea de care au dat dovada. Cu asa oameni stau sa mă gandesc daca nu ar fi bine sa ma mut la tara ” a încheiat Nastai.

  Iata copiii care au participat: Fischer Gyorgy Klauss, Gabri Aron, Harakaly Marton, Molnar Krisztofer Tamas, Pallo David Tibor,Ori Kristof,Bauer Kristof Laszlo, Karasi Vasile Cristian,Kovacs Andrei,Nezezon Mark Csaba, Porombovics Akos,Gebel Daniel Ervin, Hutczel Florian Mate, Muresan Beniamin Razvan, Orban Abel, Feigi Kevin, Sili Mark, Czellar Markusz, Balogh Bencze Adolfo.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img