More

    Handbal şi volei la sala LPS

    volei4

    Echipele de volei şi handbal evoluează la acest final de săptămână pe teren propriu, în sala LPS.

    Fetele antrenate de Ovidiu Groza vor juca sâmbătă de la ora 12 primul meci din play off-ul Diviziei A1 în compania formaţiei CSM Oradea.

    Chiar dacă a pornit la drum în vară, după retrogradarea din Liga Naţională, echipa de volei de la CSM a crescut de la meci la meci şi la finalul sezonului regulat a terminat pe poziţia a patra. Un loc care i-a permis să intre în play-off cu avantajul terenului propriu în disputa cu CSM Oradea . Se joacă cel mai bun din trei partide.

    “Sperăm să ne calificăm mai departe. Fetele au făcut un sezon bun şi ne dorim cu toţii o calificare între primele patru din serie.” Spune antrenorul Ovidiu Groza care îi invită azi la sală pe sătmăreni pentru a le susţine pe jucătoarele CSM-ului.

    Manşa a doua se va disputa la Oradea pe 20 februarie urmând ca eventuala partidă a treia să se joace la Satu Mare pe 27 februarie.

    Handbaliştii vor juca duminică de la ora 11 în compania celor de la HC Sibiu. Elevii lui Istrate vin după eşecul neaşteptat de la Cluj Napoca şi nu îşi mai pot permite paşi greşiţi dacă vor să obţină promovarea în liga naţională.

    E şi un motiv de revanşă pentru trupa lui Istrate care în tur a cedat surprinzător la Sibiu.

    Partida dintre CSM Satu Mare şi HC Sibiu se va disputa duminică, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS de pe strada Ady Endre. Partida va fi arbitrată de cuplul M. Fiscu (Timişoara) şi A. Moldoveanu (Arad).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE